Странице

Moji linkovi

Najnovije

уторак, 26. септембар 2017.

Mnogo razloga da posetite Crnu Goru


Iz Trebinja,  posle pauze za kafu u Staroj Hercegovini, vrlo brzo se stiže u Herceg Novi. U septembru gužve na putu i na granici nema. U Herceg Novi smo došli u toku pre podneva tako da smo rešili da ceo dan provedemo ovde. Pošto u toku boravka na moru obavezno dodjemo ovde na jedan dan, u samom startu smo već ostvarili jedan deo plana. Herceg Novi je i što se tiče cena dosta povoljniji od ostalog dela primorja.


Naš cilj je Ljuta kao polazna tačka za sve naše avanture.

среда, 20. септембар 2017.

Trebinje - najlepši grad Bosne i Hercegovine



Posle dva noćenja i obilaska Uvca iz sela Radoinja nastavili smo putem ka Pribojskoj banji. Na putu nam se baš u vreme pauze kafu ukazala etno kafanica sa prenoćištem GAJ.


Sledeće stajanje je bilo naravno u Višegradu. Proći ovde a ne svratiti do Andrićgrada makar na sladoled, šteta je.

понедељак, 18. септембар 2017.

Uvac - specijalni rezervat lepote

Plan za ovogodišnje letovanje je u potpunosti uspeo. Prva etapa putovanja je obilazak Uvca. Uvac je idealno mesto na kome može da se napravi pauza na putu ka moru ali isto tako je i savršeno mesto da se provede vikend.
Put nas je vodio preko Kruševca iako je to najdalja destinacija ali je put bolji, brži. Posle Kruševca, na obali Gružanskog jezera, nalazi se prelep restoran My Soul, idealan da se napravi pauza za kafu. Prelep ambijent, pogled na jezero i odlična usluga.


Restoran My Soul


Nastavak puta prema selu Radoinja gde smo imali smeštaj, doveo nas je do restorana Borova glava, posle Zlatibora, koji toplo preporučujem što zbog odličnih cena, što zbog odlične hrane.