Странице

Moji linkovi

Najnovije

недеља, 19. јун 2016.

Vrelo leto na bazenu Banjica-Knjazevac

Najavljena vrela subota 18.juna 2016.Predlog je bio bazen Banjica u Knjazevcu.Od Nisa je to sat vremena puta.Bazeni u Nisu su prepuni i verovatno meni odavno dosadili.A i cena je diskutabilna,300,400,500 dinara.Tamo gde cena odgovara ponudi je i velika guzva.Knjazevac je bio nesto novo za mene.

Bazen Banjica radi od 10 sati.Bili smo tamo u 10 i 10 .Mesta za parking koliko hocete.Izbor je bio pravi jer smo auto zatekli u hladu od okolnog drveca.
Ulaz na bazen 150 dinara za dan.Postoji opcija za 30 ulazaka 3.300 dinara.Unutra puno kabina za presvlačenje,postoje tus kabine,wc-i.Bazen naravno skoro prazan.Pravi,olimpijski!Uz njega i tri dečija,prelepa.Iznajmljivanje ležaljki 150 din.Znači ulaz i ležaljka jeftinije nego samo ulaz na bazen Čair u Nišu.
Uz pomoć spasilaca izabrali smo mesto koje je celog dana bilo u hladu.Jedina mana je hladovina jer prirodne nema,odnosno ima je malo a 6 velikih suncobrana nije dovoljno.Postoji mogućnost iznajmljivanja malih suncobrana ali ne znam koja je cena.
Na bazenu postoji i kafić,nekoliko sanduka za sladoled,tuševi.Voda je čista i lepe je temperature.Naime voda u bazenu je termalna,topla tako da je i to poseban uzitak.
Zabranjen je unos hrane i pića,mada nas niko nije dirao,uneli smo pivo i sendviče.
Bazen je počeo da se puni tek posle 13 h pa itada se nije imao utisak gužve.
Povratak je bio preko Soko banje,gde smo popili kafu tako da je krug zatvoren fenomenalno.Pun pogodak.






1 коментар:

  1. Pozdrav iz Knjaževca!!!

    LINK: https://knjazpress.wordpress.com/2016/06/20/drugi-pisu-vrelo-leto-na-bazenu-banjica/

    ОдговориИзбриши